Meny

En norsk matopplevelse

Norske råvarer står i sentrum i all maten vi serverer, og vi bruker alltid det beste sesongen har å tilby. Våre tre- og femretters vil endres fra dag til dag, og bestemmes av de råvarene som er tilgjengelig den dagen. 

Vi mener at god mat skal være tilgjengelig for alle uten å gå på bekostning av kvaliteten. Og nettopp dette ligger til grunn for det vi tilbyr av ingredienser og priser på våre retter.

Treretters måltid:
Forrett av kjøtt, varmrett av fisk til hovedrett og dessert.

Femretters måltid:
Forrett av fisk, forrett av kjøtt, varmrett av fisk, varmrett av kjøtt og dessert.

Usikker på om du skal velge tre- eller femretters? Det er like mye mat i begge, men sistnevnte byr på flere retter (selvsagt) og dermed flere smakskombinasjoner.

Vi har også vegetariske alternativer, hør med en av våre servitører når du bestiller.

Julemeny

Gjelder fra 1. november og ut 2024.