Om oss

Om troll

Troll restaurant ble etablert i 2016, med ambisjoner om å servere helnorsk gourmetmat av kortreiste råvarer, med en eventyrlig vri. Og ikke skulle det koste skjorta heller. Et konsept som har stått stødig siden da. Samtidig med etableringen av restauranten, ble Troll-skolen stiftet – et samarbeid der hensikten er å hjelpe jobbsøkere ut i arbeid gjennom opplæring og karriereveiledning. 

Hos oss får du en matopplevelse av høy kvalitet, helt uten å betale i dyre dommer. Våre tre- og femretters skifter fra dag til dag, og er blant annet avhengig av kjøkkensjefens inspirasjon og humør. Kjøkkenet er vår arena for kreativitet og eksperimentering, der vi tar tradisjonsrike oppskrifter og gir dem en spennende og dristig vri.

Og det er ikke bare på tallerken du kan nyte et stykke kunstverk; veggene prydes av portretter malt av dyktige Håvard Løvnes, og rammer inn lokalet på fortreffelig vis.

Besøk oss på sjarmerende Fosenkaia i Trondheim sentrum. Nyt god mat og drikke inne i våre unike lokaler, eller ute i maritime omgivelser på vår uteservering.

Åpningstider: mandag – lørdag, kl. 16.00 – 22.00.

Troll er en del av konsernet som eier og drifter Gubalari, Bifrons og Kafé Skuret.